Blogin ulkoasu muuttui

tiistai, 30 syyskuun, 2008 14:27 | Kategoria(t): blogosfääri, internet | 3 kommenttia

Muutin hiukan tämän blogin ulkoasua. Uusikin kuori pohjautuu WordPressin standardivaihtoehtoihin. Käytössä on nyt Borja Fernandezin suunnittelema Pool.

Uuden ulkoasun myötä voin näyttää valokuvia noin 100 pikseliä tähänastista leveämpinä. Oikea sivupalkki näkyy etusivun lisäksi jokaisessa postituksessa. Itse palkki tosin kadottaa leveyttään 20 pikselin verran.

Vastaavan uudistuksen tein vironkielisessä blogissani pari viikkoa sitten eikä siitä ole kuulunut nurinoita. Itselleni asialla ei ole suurta merkitystä, koska enimmäkseen katselen konehuoneen käyttöliittymää. Jos lukijoilla on huomautuksia, otan ne mielelläni kommenttina vastaan ja katson, onko niitä mahdollista huomioida. Pahimmassa tapauksessa mennään vanhaan takaisin.

3 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Huomattavasti entistä parempi. Tosin luen enimmäkseen RSS-syötettä.

  2. Siellähän ei juurikaan eroa ole, paitsi tietysti tuo, että kuvat ovat sen 100 pikselin verran leveämpiä. Taidan muuttaa saman vielä englanninkieliseenkin, kunhan taas ehdin askarrella.

  3. […] made the same change earlier in my Finnish and Estonian blogs. I have not received protests from readers in either of the two blogs. However, […]


Jätä kommentti

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.