Myllypuron iisakinkirkko

maanantai, tammikuu 15, 2007 3:00 | Kategoria(t): helsinki | Jätä kommentti
Avainsanat:

Markku kirjoittaa Myllypuro-Seuran blogissa, että Myllypuron nykyisen ostarin paikalle suunnitellun uuden keskuksen rakentamispäätökset venyvät. Osapuolet eivät näytä päässeen yksimielisyyteen vanhaa ostaria koskevista kysymyksistä. Rakentajat olisivat valmiina lähtökuopissa, jos vaan nimet saadaan papereihin.

Mahtaakohan pitää paikkansa kuulemani huhu, että sovun takana olisi niinkin raadollinen asia kuin kaupan keskusliikkeiden kilpailu? Kuulemani mukaan ne eivät nimittäin olisi päässeet yhteisymmärrykseen siitä, minkä ketjun kauppa avataan ensimmäiseksi uudessa ostarissa. Kilpailun pitäisi olla kuluttajalle siunaukseksi, mutta tämmöinen kyttäily tuskin hyödyttää kuluttajaa, joka jää odottamaan uutta ostaria kuin iisakinkirkkoa ikään.

Nykyisessä ostarissa on vähintään riittävästi kapakoita. Markun mukaan uuteen olisi niitä tulossa vähemmän. Tämä on kunnoitettava tavoite, minkä saavuttamista tosin vaikeuttaa se, että päivittäistavarakauppiailla ja muilla yrittäjillä on kohtuullisen vaikeaa kilpailla kivenheiton päässä sijaitsevan Itäkeskuksen kanssa.

Myllypuroon tarvittaisiin lisää asukkaita, jotta sinne voisi syntyä kannattavia lähipalveluita. Uuden keskuksen yhteyteen rakennetaankin asuntoja. Toivottavasti ne valmistuvat nopeammin kuin se surullisenkuuluisa iisakinkirkko.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: