Aikuisturvallinen korkki

perjantai, helmikuu 2, 2007 6:07 | Kategoria(t): Yleinen | 6 kommenttia
Avainsanat:

Kylpyhuoneen pesuallas on tukossa. On ollut jo muutaman päivän. Kun minulla sattumalta on täysi pullo Kodin putkimiestä, ajattelin, että antaisin puolen pullon satsin muhia koko päivän, kun olen Tallinnassa.

Kodin putkimies on tietysti vaarallista myrkkyä, josta syystä siinä on ns. lapsiturvallinen korkki. Ikävä kyllä sitä ei tällä kertaa saanut aikuinenkaan auki. Lapsi ehkä saisi, mutta ei nyt ole tähän hätään ottaa mistään lasta.

Kärsivällisyys loppui. Tein kynsisaksilla pulloon reiän, josta lirutin myrkkyä lavuaariin. Nyt pidän peukkua pystyssä, että pullo ei kaatuisi ennen kuin käytän toisenkin puolikkaan.

Tunkekaa perseeseenne aikuisturvalliset pullonkorkkinne!

Mainokset

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Tanakkaa asiaa. Painiskelen itse tismalleen saman ongelman kanssa ärräpäitä päästelle. Oma voemärimyrkkyni on eri merkkiä, mutta niin tiukkaan istuu korkki, että lapsiturvallisuus 0n 100%.
    t. Eeva

  2. Pitäisikö ryhtyä lapsenvanhemmaksi pelkästään siitä syystä, että saisi jonkun avaamaan korkkia? 🙂

  3. Itseäni taas kiukuttaa mainittujen lapsilukkojen ohella elintarvikkepakkaukset. Vaikka esmes meetwurstipaketin kulmassa, ruokakerma purkissa, riisilaatikon reunassa lukee ’avaa/repäise tästä’, eli annetaan ymmärtää että avaaminen onnistuu ilman työkaluja, harvoin paketteja sormin kuitenkaan auki saa. Varsinkaan ruokaa tehdessä, vähän märillä tai rasvaisilla käsillä.

    Mites se Kummelin Matti Näsä sanoikaan, ’Kun suomalainen paketoi, pitää olla vähintään rälläkkä tai peltisakset että tämän (HK:n sininen) auki saa.’

  4. Ihan totta, mutta olenkin jo aikoja sitten luovuttanut elintarvikepakkausten suhteen eli en yritäkään avata niitä käsin. Useimmat aukeavat veitsellä suhteellisen nopeasti, joskaan ei siististi. Oleellinen ero näihin pullonkorkkeihin on siinä, että ne saa kuitenkin auki.

  5. mina inhonan kaikennäköisiä/kokosia pakkauksia, missä lukee: helposti avattava!, mutta oikeasti tarvitset kynnet+ kirveen, hampaat ja sakset että pakkaus avautuisi.

  6. Puolitylsä leipäveitsi on hyvä esimerkiksi lenkkimakkarapaketin avaamiseen. Ei haittaa, vaikka lipsuisi sormillekin. 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: