Demareiden sähköpostikampanja on vanhanaikainen

torstai, helmikuu 15, 2007 16:00 | Kategoria(t): internet, politiikka, vaalit, web 2.0. | 1 kommentti
Avainsanat:

Tutulta aktiividemarilta tuli sähköpostia. Se osoittautui kolmen helsinkiläisen demariehdokkaan vaalimainokseksi. Poliittista sisältöä oli vähän, jos ollenkaan. Eihän vaalimainoksissa juuri muutenkaan ole, joten ei niiden perusteella voikaan äänestää.

Klikkaamalla kirjeessä ”Lue lisää” -linkkiä pääsen sivulle, jossa minua pyydetään valitsemaan kolmesta ehdokkasta se tai ne, joille antaisin luvan spämmätä minua lisää. Jätin valitsematta. Minuun vaikutetaan aivan toisella tavalla, jos vaikutetaan. Edes osallistumismahdollisuus arpajaisiin, joissa voi voittaa 100 € illalliskortin tai 35 € lahjakortin leffaan ei saa minua liittymään spämmilistalle.

Kuulkaas demarit, tuommoinen on auttamattoman vanhanaikaista! Oletteko kuulleet sellaisesta asiasta kuin web 2.0.? Jos olette, on siitä jotain jäänyt ymmärtämättä. Ehkä sitten ensi vaaleihin mennessä opitte. Tosin siihen mennessä web 2.0. voi olla jo nimeltään jotain ihan muuta ja sisällöltään varmasti.

Edit: Lue myös Demarit pudonneet kelkasta

Mainokset

1 kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Toissa viikolla totesin helsinkiläisten demariehdokkaiden spämmäämiselle rakennetun sähköpostikampanjan vanhanaikaiseksi. Tutustuminen SDP:n vaaliantiin netissä antaa aihetta huolestumiseen. Ovatko demarit pudonneet lopullisesti tietoyhteiskunnan kelkasta vai onko näissä vaaleissa sattunut onneton työtapaturma? […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: