Pudonneet kiinnostavat

tiistai, maaliskuu 20, 2007 13:54 | Kategoria(t): vaalit | Jätä kommentti

Blogitilastot kertovat, että eilen ja tänään huomattava osa tätä blogia sattumalta lukeneista on etsinyt tietoa pudonneista kansanedustajista. Jostain syystä tämä tuntuu kiinnostavan, lieneekö sitten kysymys perisuomalaisesta vahingonilosta. Seuraavat neljä vuottahan ratkaisuja tekevät kuitenkin ne 200 kansanedustajaa, jotka valittiin, pudonneet edustajat ovat eilispäivän uutinen.

Niille, jotka haluavat tyydyttää vahingoniloista uteliaisuuttaan, voisin vihjeenä kertoa, että tuota nimenomaista tietoa ei kannata etsiä syöttämällä Googleen jotain senkaltaista hakutermiä kuin pudonneet edustajat. Sillä saa kyllä paljon linkkejä, melkein yhtä paljon kuin Sauli Niinistö sai ääniä. Ne linkit eivät kuitenkaan johda sivuille, joista saisi tietää juuri sen, ketkä putosivat Eduskunnasta vuonna 2007.

Vaali-iltana YLE:n tulospalvelu oli ylikuormituksen takia tukossa, kuten turhautuneena totesin. Nyt palvelimet vetävät mainiosti. Siksi suosittelen etsimään tietoa sekä läpi menneistä, pudonneista ja kaikista muistakin ehdokkaista YLE:n vaalitulossivuilta. Siellä on vaaleista kaikki tietämisen arvoinen.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: