Se nyt vielä puuttuisi

sunnuntai, maaliskuu 25, 2007 2:29 | Kategoria(t): eu | 2 kommenttia

Pastori Joseph Alois Ratzinger arvostelee EU:ta julkijumalattomuudesta. No se tästä nyt vielä puuttuisikin, että maallinen EU ryhtyisi jotain uskontoa tunnustamaan. Ikään kuin EU:lla ei olisi jo ennestään ongelmia sovittaa yhteen erilaisia arvomaailmoja.

Keskittyköön herra Ratzinger oman kirkkokuntansa asioihin ja jättäköön maalliset asiat niille, joille ne kuuluvat! Eli antakoon keisarille, mikä keisarille kuuluu!

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ei minustakaan hengen asiat ja uskomukset kuulu valtioiden välisiin sopimuksiin. Erityisesti siksi, kuten Sinäkin sanoit, että meitä on niin monen lajin uskollaan autuaaksi tulijaa.

    Uskon ja uskonnon nimissä on maailmassa sodittu liian paljon, ja soditaan edelleen, joten jostain päästä pitää aloittaa tasaantuminen, ja rauhallinen toisia kunnioittava yhteiselo. Mikä tilanne nyt sentään on jollain mallilla tämän päivän Euroopassa.

  2. Tässä Ratzingerin tapauksessa kyseessä on lisäksi selkeä poliittinen kannanotto, ottaen huomioon, että Turkin kanssa keskustellaan jäsenyysneuvottelujen käynnistämisestä. Kristillisiin arvoihin sitoutuminen torpedoisi sen hankkeen takuuvarmasti. Tosin Turkin jäsenyydelle on muita ja paljon painavampia esteitä, mutta ne eivät kuulu tähän.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: