Ilmoitus taloudellisesta sidoksesta

keskiviikko, huhtikuu 11, 2007 11:59 | Kategoria(t): helsinki, henkilökohtainen, työelämä | 2 kommenttia

Sikäli kuin sattuisin kahdeksan seuraavan kuukauden aikana kirjoittamaan jotain Helsingin kaupungin Kulttuuriasiainkeskuksesta ja erityisesti Kurkimäen korttelitalosta, kannattaa huomioida, että minulla voi olla taloudellisia intressejä pelissä. Kaupunki on nimttäin seuraavan kahdeksan kuukauden aikana maksavinaan minulle palkkaa, ja minä olen tekevinäni työtä.

Olin eilen ensimmäistä päivää töissä. Työ ei ole erityisen rasittavaa, mutta toki tarpeellista. Teen mielelläni hiukan epätyypillisä vuoroja, erityisesti pitkistä sunnuntaipäivistä koituva aikahyvitys on minulle erittäin mieluisa.

Vaikka taloudelliset etuni saattavatkin vaikuttaa siihen, mitä kirjoitan tai jätän kirjoittamatta suoranaisesta työnantajastani, aion luonnollisesti kansalaisena ilmaista täysin omia mielipiteitäni sekä Helsingin asioista että muistakin minua kiinnostavista kysymyksistä. Kuten tähänkin saaka, eivät niihin vaikuta taloudelliset sidokset.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Sanovat, että Helsingin kaupunki on hyvä työnantaja. N. 50 000 henkeä viihtyy siellä. Annahan pian kuulua, miten Kurkimäessä osaavat hoitaa työnantajapolitiikkaa.

  2. Täytyy kuitenkin huomioida se taloudellinen intressi. 😉

    Suuressa organisaatiossa on kokemukseni mukaan työyhteisöjä ihan laidasta laitaan, niin hyviä kuin huonojakin. Ei tämä tähän saakka hullulta vaikuta, pikemminkin päinvastoin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: