Eikö pätevämpiä löydy?

keskiviikko, Touko 30, 2007 4:37 | Kategoria(t): helsinki, politiikka | 4 kommenttia

Tuula Haatainen on Hesarin mukaan sittenkin tyrkyllä Helsingin sivistys- ja henkilöstötoimen apulaiskaupunginjohtajaksi. Virka on jossain vanhassa paketissa läänitetty demareille. Olisi kuitenkin hyvä, jos siihen nimitettäisiin joku pätevä demari. Esimerkiksi virasta lähtevän I-C Björklundin tasoista tekijää lienee turha odottaa, mutta joku raja sentään pitäisi olla.

Ei näytä demareilla hyvältä. Tuulaa pätevämmistä esimerkiksi Jorma Bergholm ja Tapani Hellsten kuuluvat kieltäytyneen. Minusta värillä ei sinänsä ole väliä. Jos tämä on parasta, mitä demareilla on tarjota, ehkä vihreät tai kokoomus voisivat vetäistä välistä ja ottaa homman hoitoon.

Mainokset

4 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Minä ilahduin kun samassa jutussa myös Elina Lehdon Lohjalta kerrottiin olevan haastattelussa mukana. Tähän virkaan kuuluu kaupungin työllisyys/työttömyysasiat, ja niistä Elinalla taitaa hakijoista olla paras kokemus entisena Uudenmaan TE-keskuksen johtajana.

    Minä pidän peukkuja Elinalle, hänen kanssaan on luottmaushenkilön ilo tehdä työtä. Virkamiehet voivat olla sen sijaan varpaillaan, sillä Elina tunnetusti pistää tuulemaan – tehdään eikä meinata – tänään eikä viidestoista päivä.

  2. Tuosta Hesarin uutisesta saa käsityksen, että nämä haastattelut pidetään muodon vuoksi ja asia on jo selvä, valitettavasti.

  3. Näin se on nähtävä, että paikka on Haataisen, jos hän vain itse haluaa. Eikös se sitten tarkoita, etä Söderman nousee eduskuntaan.

  4. Juu, se on toki positiivista. Kansanedustuslaitoksen taso nousee. Minä olen vaan murheissani Helsingistä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: