Totuusryhmä hutkii Heinäluomaa

perjantai, kesäkuu 15, 2007 4:48 | Kategoria(t): vaalit | Jätä kommentti

Demarien vaalitappion syitä pohtimaan asetettu Antti Kalliomäen johtama työryhmä, myös ”totuusryhmäksi” nimitetty, on viimeistelemässä raporttiaan. Koska käsittelin aihetta jo tuoreeltaan pari päivää vaalien jälkeen, poimin Hesarin pitkästä kirjoituksesta tähän vain yhden kohdan.

Puolue valmistautui huolella sellaiseen vaalitaisteluun, jota ei tullut. Odottamattomiin käänteisiin ei kyetty sopeutumaan. Sdp valitsi jo hyvissä ajoin ennen vaaleja kokoomuksen päävastustajakseen, mutta kokoomus käyttäytyi yllättävällä tavalla eikä sen kanssa päästy kunnon otteluun.

Tämä on pitkän kokemukseni mukaan demareille hyvin tyypillistä. Asioita vatkataan pitkään ja kun jotain on päätetty, ei valitulta linjalta poiketa, vaikka tilanne sitä ilmiselvästi vaatisikin. Demareille kun ei tule mieleenkään sellainen mahdollisuus, että olisivat voineet tehdä jossain (pienessä tai suuressa) asiassa virhearvion.

Tuota kyvyttömyyttä reagoida todellisuuteen ei nyt mielestäni ole ihan kohtuullista pistää yksinomaan Eero Heinäluoman piikkiin, koska näin on ollut aina. Tosin tuossa vaalien jälkeen kirjoittamassani postituksessa oli kyllä todisteita, jotka näyttävät, että ei Kalliomäen totuusryhmä aivan kokonaan erehdy, kun omistaa Heinäluomallekin tämän todellisuudesta vieraantumisen. Niitä varten, jotka eivät viitsi klikata ja lukea, panen tähän uudestaan k.o. postituksessa olevan You Tube -videon.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: