Älä häiritse hallitusta!

keskiviikko, kesäkuu 20, 2007 7:19 | Kategoria(t): politiikka | 3 kommenttia
Avainsanat:

Pääministeri Matti Vanhanen ajatteli ääneen: rupusakille ei pidä kertoa hallituksen valmistelemista asioista ennen kuin ne ovat niin valmiita, ettei niihin enää voi vaikuttaa. Olisihan se perin kiusallista, jos kansalaiset sotkeutuisivat itseään koskeviin asioihin. Ei siitä mitään valmista tulisi, ei lasta eikä paskaa.

Juristit sentään hiukan nikottelevat. Heidän mielestään hallituksen pitäisi ainakin kertoa mitä aikoo tehdä, jos ei katso tarpeelliseksi kertoa, mitä tekee. Ainakin mitä on tarkoitus aikoa.

No eihän siitä mitään tulisi! Jos rupurahvaalla on pienikin aavistus siitä, mitä hallituksella on tarkoitus tehdä, ryhtyvät ne ihan vittumaisuuksissaan esittämään kaikenlaisia turhia ja tarpeettomia kysymyksiä. Kansalaiset! Älkää häiritkö valitsemaanne hallitusta! Riittää kun ymmärrätte sitten seuraavissa vaaleissa äänestää samoja ääliöitä.

Mainokset

3 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Selvä se, että kysymykset ovat usein kiusallisia. Hallitus on istunut niin vähän aikaa, että on päivänselvää, että asiat eivät ole täysin valmisteltuja, eivätkä ainakaan ministerit ole vielä täysillä asioiden hallinnassa.

    Laajan kansalaiskeskustelun pitäisi auttaa valmistelua huomaamaan monipuolisemmin kulloinenkin asiakokonaisuus. Eli, ei se ole pahaa, kriittinenkään.

    Yhdyn siihen lukemaani mielipiteeseen, että tämä hallitus tarvitsisi nyt niopeasti tiedotusoppia ja -apua.

  2. No Vanhanen jo toista kertaa pääministerinä ollessaan tasan ja tarkkaan tietää, mistä puhuu. Tuli vain vahingossa sanoneeksi asian ääneen. Kansalaiset älkööt vaivautuko, ministerineuvostolla on nyt kiire!

  3. Vanhanen kusee demokratian päälle

    Tämä ei ole ensimmäinen kerta, pääministeri Vanhanen oli jo Sipoon alueliitosasiassa sitä mieltä, että ministerien tulee pitää suunsa supussa. Jari Lindholm kysyy aiheellisesti, tukkiiko pääministeri toisten ministerien suuta. Salailusta on…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: