Kaksi eri asiaa

maanantai, elokuu 20, 2007 4:46 | Kategoria(t): vaalit | 2 kommenttia

Viestintäministeri Suvi Linden sentään yrittää tuoda nettiäänestystä hallituksen käsittelyyn. Hyvä niin, Linden näyttää sentään ymmärtäneen jotain. Sen sijaan KEPUn puoluesihteeri Jarmo Korhonen puhuu täysin pehmoisia.

Korhonen vastustaa jyrkästi Internetin kautta äänestämistä, koska se hänen mukaansa ”romuttaisi käynnissä olevan vaalilain uudistuksen”, jolla on tarkoitus tasata äänikynnystä vaalipiirien välillä. Eihän näillä kahdella asialla ole mitään tekemistä keskenään. Vaalipiiristä valittavien edustajien määrään ja piirien rajoihin ei ole mitään vaikutusta sillä, annetaanko äänet kopissa ennakkoon tai vaalipäivänä vai netin kautta ennen vaalipäivää.

Ainoa sidos voisi ehkä olla siinä, että nykyiset vaalipiirien koot suosivat KEPUa ja netin kautta voisi äänestämisestä innostua sellainen porukka, joka ei perinteisesti kepulaisia äänestä. Mutta eihän lakeja siltä pohjalta pidä muuttaa.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Herra Korhonen on ottanut ohjenuorakseen, tarttua joka asiaan, ja olla aina eri mieltä. Se on paras konsti saada extrapaljon huomiota.
    JK:lla on suuret ja pitkälle menevät suunnitelmat urakehitykselleen, sano minun sanoneen.

  2. […] SuoKustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen eli sidotaan uudistuksen toteuttamiseen asioita, joilla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Ei kai Korhonen sentään laskelmoi KEPUn suhteellisen kannatuksen laskevan, jos nuoret […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: