Digi-TV ei heilauta

tiistai, syyskuu 4, 2007 22:49 | Kategoria(t): media, tv | Jätä kommentti

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura kokoaa suomalaisten kokemuksia digitelkkarin tulosta:

Hankkeessa suomalaisia pyydetään kirjoittamaan omista tai ystävä- ja perhepiirinsä kokemuksista, jotka liittyvät digitelevision tuloon tai tiedotusvälineiden digi-tv:stä välittämiin mielikuviin.

Jos se SKS:aa kiinnostaa, saavat ihan luvan perästä kopioida tämän postituksen ja liittää sen arkistoihinsa. Minä en nimittäin edes huomannut koko digi-TV:n tuloa ennen kuin tänään. Televisionkatseluuni asia vaikutti tasan sen verran, että nyt en enää voi katsoa YLE:n klo 20.30 uutisia televisiosta. Aiemmin tein sen ehkä pari kolme kertaa viikossa.

Uutiset ja muun minua kiinnostavan aineiston hankin Google Readeriin tilaamani (tällä hetkellä) 147 feedin avulla. Näistä 18 on peräisin päämediasta, loput lähinnä blogeja. Luen näitä itselleni sopivana aikana riippumatta TV:n aikatauluista. Valitsemalla lähteeni itse en ole toimitusten suodatuksen varassa.

Televisiosta katson vain ETV:n lähetyksiä; nehän ovatkin nyt ainoat, mitä sieltä näen. Aktuaalse Kaamera pääuutislähetyksen katson päivittäin, sen lisäksi muutaman ohjelman viikossa. Epäilen tuleeko tuosta keskiarvoksi edes tuntia päivässä. Kun Viro muutaman vuoden kuluttua ”tekee Suomet” eli lopettaa analogiset lähetykset, on uudistuksen vaikutus minun elämääni vähäinen. Suomessa tapahtunut muutos ei heilauta minua sinne eikä tänne.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: