Joululahjoja asunnottomille Facebookin avulla

lauantai, joulukuu 22, 2007 21:50 | Kategoria(t): internet, ruotsi, web 2.0. | 4 kommenttia
Avainsanat:

Joululahjojen keräyskampanja Göteborgin asunnottomille on osoittautunut menestykseksi. Lahjoja on kertynyt runsaasti lyhyessä ajassa. Tämän kampanjan erikoisuus on siinä, että se on organisoitu Facebook-ryhmän avulla.

Vieläkö joku sanoo, että Naamarikirja on humbuugia?

Mainokset

4 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Useimmilla asioilla on se hyödyllinen puoli ja se ”humbuuki” puoli… Odotan mielenkiinnolla, mikä on seuraava ”must”-juttu Naamakirjan jälkeen…

  2. Jokainen tietysti ottaa Naamarikirjasta kuten muualtakin sen, minkä katsoo itselleen tarpeelliseksi, olkoon sitten hömppää tai asiallista. Tämä vaan todistaa sitä, että sosiaalisten verkostojen avulla voi saada aikaan paljon hyvää ja hyödyllistä, jos haluaa niitä sillä tavalla käyttää. Toki niillä sitten yritetään tehdä paljon pahaakin.

  3. Hieno juttu, kertoo Facebookin yhteisöllisyydestä, niinkuin Bloggaajien Joulupatakeräyskin.

    En minä muuten vastusta liittymistä tähän, mutta ne uutiset henkilöimagojen varkauksista sun muusta ei olleet kivoja. Kyllästyin jo siihen toiseen – Youwiehen, vai mikä se nyt oli. Pelkkiä Hi, ja Hei viestejä. Ei kovin paljon järkee. Olin varmaan ainoa joka sinne, Larkon ohella, pari postausta laittoi.

  4. Yuwie on ihan alkutekijöissään kuten aikanaan oli myös Facebook. Siitä voi joskus tulla hitti, jolloin siellä olisi enemmän sisältöä, mutta en kuitenkaan jaksa uskoa siihen.

    Facebookissa pätee aivan sama kuin muussakin netinkäytössä eli henkilötietojen varkauksilta ja muilta ikävyyksiltä säästyy kun käyttää tervettä järkeä. Niin kauan kuin on ihmisiä, jotka käsittelevät omia tietojaan huolimattomasti on myös niitä, jotka pyrkivät siitä hyötymään. Naamarikirja on kyllä turvallinen, jos siellä itse noudattaa alkeellista varovaisuutta. Ja jokainen voi itse säädellä avoimuuden/yksityisyyden astetta kuten myös sitä, käyttääkö ympäristöä ensisijaisesti hyötyyn vai hupiin. Kontaktisynergiaa se ilman muuta tuo mukanaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: