Lopussa kiitos seisoo

sunnuntai, Touko 18, 2008 1:15 | Kategoria(t): urheilu | 2 kommenttia
Avainsanat: ,

Olli Jokinen sen pronssipelin jälkeen sanoi: turnauksen kaksi parasta joukkuetta on loppuottelussa. Kun molemmille hävittiin, oli pronssimitali paras saavutus, johon rahkeet riittivät. Se mitali otettiin tyylikkäästi ja sen lisäksi kaadettiin Ruotsi, mikä maistuu jo itsessään aina yhtä makealle.

Eilen kuuntelin Ruotsin radion selostusta Ruotsi-Kanada -matsista ja sen jälkeen unohduin kuuntelemaan Ruotsin radion yöohjelmaa. Kun siellä hehkutettiin häpeämättömästi pronssimitalien ottamista noin vaan läpihuutojuttuna ja sen jälkeen pyydettiin kuuntelijoilta kappaletoivomuksia, niin lähetinpä minäkin oman toivomukseni:

Hej grabbar!

Nu har Ni inte förstått det här med bronscmatchen! Det är så roligt därför att vi i Finland njuter av att segra över Sverige i VM, oavsett om man får en medalj för det eller inte. 😛

Därav också min önskelåt: för att hedra minnen från Globen 1995 och bädda för kommande bronschmatchen vill jag höra den legendariska ”Den glider in”.

Med hälsning

Larko

Toivekappaleeni myös soitettiin, mutta kun siihen liitettiin vihjailuja siitä, että olisin erehtynyt, niin lähetin perään vielä postia:

Det tror Du bara!

Tack för låten. 😉

Larko

Nyt en jaksanut vastustaa kiusausta vaan lähetin juuri äsken postia ensi yöksikin:

Tjena!

Vad var det jad sa i natt? Det där med bronsch smakar riktigt bra. Nästan lika bra som det där med att ha devalverat de stackars tre kronorna. 😛

Larko

Ruotsille pitää tietenkin tuulettaa, mutta tässä vaiheessa on tärkeintä kiittää jellonamiehistöä hyvistä peleistä. Tässä viimeisessä matsissa ei enää paljoa parannettavaa jäänyt. Alivoimapeli oli suorastaan loistavaa ja tällä kertaa kiekko myös pomppi oikeaan suuntaan.

Lätkätietäjässä sattui eilen niin hupaisa tilanne, että jokainen kentälliseni pelaaja toi miinuksia, yhteensä peräti 17 miinuspinnaa. Tämänpäiväinen peli parantaa tilannetta huomattavasti. Erityisesti pisteitä ropisee Nicklas Bäckströmin sarakkeeseen voitosta, nollapelistä ja peräti 36 torjunnasta.

Huomenna on finaali, jossa Derek Roylla on tilaisuus tuoda minulle vielä lisäpisteitä. YLE lupaa näyttää myös sen ottelun suorana netissä, mistä suuret kiitokseni. Vielä suuremmat kiitokset kuuluvat kuitenkin jellonalle.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Viestisi Ruotsin radiolle ovat Top, TOP, ja TOP-kamaa.
    Jellonat on rautaa, ja ajatelkaa, että 11 ensikertalaista mukana tuomassa mitalin ja ratkaisemassa tuloksen. Selvä sukupolvenvaihdos on alkanut. Selänne, Peltonen ja Sakukin kohta ovat antaneet kaikkensa isänmaalle, enempää ei voi pyytää. Mukavia uusia ympyröitä heille lähivuosina toivotellaan.

  2. Hyvä tietenkin, että nuoria tulokkaita oli mukana ja pelasivat hyvin. Sitä ei sitten tiedä, miten pääsevät jatkossa mukaan, kun saattavat saada pelaikaa sellaisissa NHL-joukkueissa, mistä ei pääse MM-kisoihin. Kyllä jellonahommiin silti hyviä pelimiehiä riittää.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: