Tiedottaakin ehkä voisi

sunnuntai, elokuu 17, 2008 8:05 | Kategoria(t): helsinki | 1 kommentti
Avainsanat: ,

Täällä Kontulassa on näköjään pidetty jokavuotinen KontuFestari. Tuskin olisin eilen vesisateeseen lähtenyt, vaikka olisin siitä tiennytkin. Periaatteessa olisi kyllä ollut mukavampaa tietää etukäteen kuin lukea lehdestä jälkikäteen.

En nyt mitenkään kauheasti ulkoile, mutta olen esimerkiksi viimeisen viikon aikana pari kertaa sentään käynyt Kontulan ostarilla. Siellä olisin odottanut näkeväni jotain festarimainontaa. Jos sitä on ollut, niin varsin hyvin se on onnistuttu piilottamaan. Minun silmiini se ei ole sattunut.

RSS-lukijaani tulee tällä hetkellä 211 syötettä, mutta enpä niissäkään ole havainnut mainintaa KontuFestarista. Myönnetäköön toki, että tilaamani syötteet ovat peräisin joka puolelta maailmaa; paikallisjulkaisuja niiden joukossa ei juuri ole. Tosin esimerkiksi Kontulan lähiöportaalin uutisia ei voikaan tilata RSS-syötteenä. Siellä tietoa olisi ollut, mutta mistäs minä olisin tiennyt käydä sitä etsimässä?

Ehkä tuossa tiedotuspuolessa olisi hiukan kehitettävää. Web 2.0. voisi jo pikku hiljaa ehtiä Kontulaankin.

Mainokset

1 kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Yleiseltä koneelta kirjoittelen – Kontulassa sijaitsevasta, erittäinkin edistyksellisestä nettipisteestä. Kontufestarin aikaanhan käytännössä katsoen jokainen isompi lehti, useat radiot ja vielä useammat internetsivustot julkaisivat tietoa tulevasta Kontufestarista! Ja olipa ostarillakin vissiin neljä tai jopa viisi todella suurta infotaulua täynnä mainosta. Että onhan tuota tietoa kun seuraa vain vähän medioita 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: