Hapansilakka turvallisuusriski

lauantai, elokuu 30, 2008 1:01 | Kategoria(t): ruotsi | 4 kommenttia
Avainsanat:

Ruotsin kansallisruoka hapansilakka (surströmming) on katsottu turvallisuusriskiksi vankilassa. Tidaholmin vankilan johto on hylännyt kahden vangin hapansilakkahakemuksen . Vankilan johdon mielestä hapansilakkapurkin hallussapidosta aiheutuu turvallisuusriski.

Niille, jotka eivät tiedä, kerrottakoon, että avattu hapansilakkapurkki haisee sille itselleen. Siis paskalle. Eikä se haju lähde sisätiloista kulumallakaan.

Omakohtaisesta kokemuksestani kerron tässä.

Mainokset

4 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ihan naurattaa! En ole ikinä syönyt hapansilakkaa ja en kyllä itke jos minulle sanotaan että en koskaan saa syödä.
    Anoppi kerran testasi ja siihen se loppui kun mökki haisi pitkään, vaikka hän avasi purkin ulkopuolella!

  2. Niina, Ruotsissa asuvana olet riskivyöhykkeessä. Meidän talossa toimii kamratdiciplin, mikä estää surströmmingin käyttämisen täällä. 🙂

  3. Tietty on. Joka ruokaohje-ohjelma näyttää uusia ohjeita ja mitä voit tehdä haisevan silakan kanssa. Ja, mmm, miten hyvää se on! Niin he sanovat ainakin…Kamratdiciplin kuulostaa ihan oikealta!

  4. […] aina ihmetellyt, miksi hapansilakka (surströmming) on niin tavattoman suosittu Ruotsissa. Nyt tuokin […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: