Urapeilin hömppätesti

lauantai, syyskuu 20, 2008 16:51 | Kategoria(t): testit, työelämä | 8 kommenttia
Avainsanat:

Tiia on tehnyt Urapeilin ammatinvalinnan testin ja saanut tulokseksi ammatin, jossa jo valmiiksi on. Kokeilin siis minäkin, mutta joudun toteamaan, että tuo testi ei tiedä mitään. Sitä osasin jo aavistella testin aikana, kun vastaan tuli useita kysymyksiä, joihin oli vaikea löytää sopivaa vastausvaihtoehtoa.

Tulos meni niin pahasti poskelleen, etten viitsi edes haukkua koko hömppätestiä. Ne, jotka minut tuntevat, lienevät samaa mieltä, että minusta ei koskaan missään tapauksessa tule hammashoitajaa, terveydenhoitajaa, sosiaalityöntekijää tai lastentarhanopettajaa.

Mainokset

8 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ei hammashoitajaa, siitä olen samaa mieltä, mutta sosiaalinen Sinä olet, joten eiks se työntekijäkin menis?

  2. Tunnen kyllä alan lainsäädännön, mutta taipumukseni vastustaa byrokratiaa ja puolustaa kansalaisten oikeuksia tekisivät minusta siihen organisaatioon sopimattoman.

  3. Nyt alan epäillä, että kaikki vastaukset ovat samat. Epäilen että Suomessa on ilmeisest pulaa hammashoitajista jne. koska testin lopussa on viite vapoista työpaikoista. Sitäpaitsi, laitoin vaihtoehdoksi, että en halua nähdä verta… eiks hammashoitajat tai terveydenhoitajat näe?

  4. Se veri ja suolet oli minullakin ainoa asia, josta ilmoitin kieltäytyväni. Perseestä koko urapeili, taitaa olla peräpeili. 😛

  5. Yhdyn Tiian näkemykseen – vapaina olevia työpaikkoja tarjotaan. Se on jutun ainoa functio.

  6. Voihan se tietysti olla niinkin, että Peräpeilin algoritmi on laadittu yhtä taitavasti kuin koko saitti muutenkin: siellä ei ainakaan Tuliketussa näytä toimivan yhtään mikään.

  7. ”Sinusta voisi tulla hyvä Toimittaja, Viestintäpäällikkö, Kustannuspäällikkö, Tiedottaja” – joopa joo. Hyvä tietää objektiivinen totuus. Tuliko sinulla Larko oikeasti Terveydenhoitaja vastaukseksi. No offense, mutta olen huvittunut suuresti.

  8. No tuli! Ja ihan rehellisesti kysymyksiin vastasin. Sen takia tämän postituksen teinkin.

    Nuo Sinun tuloksesi olisivat olleet minulle huomattavasti lähempänä totuutta. Ehkä niillä vastauksilla sitten jotain merkitystä on, mutta vähän satunnaisilta nuo tulokset tuntuvat.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: