Maikkarikin tyrkyttää vihreää

tiistai, syyskuu 30, 2008 16:57 | Kategoria(t): politiikka, vaalit | 6 kommenttia
Avainsanat: ,

Kun kerran ryhdyin vaalikoneita tyypittämään, testasin samaan syssyyn myös MTV 3:n koneen. Se on toteutukseltaan kaikin puolin huonompi kuin aikaisemmin tänään kokeilemani YLE:n vaalikone. Käyttöliittymään oli ympätty turhaa graafiikkaa ja alussa oli vaikeuksia hahmottaa, mihin kohtaan pitäisi klikata, jotta vastaus olisi haluamani. Osa kysymyksistä oli asiattomia: jumalaan uskominen, kaljalla tai kirkossa käyminen ja liikunnan, teatterin tai oopperan harrastaminen eivät vaikuta ehdokasvalintaani.

Tulokset olivat YLE:n kanssa samansuuntaiset. Vihreillä oli 10 kärkisijaa, nimet tosin toiset kuin YLE:llä. Tässä 20 kärki:

Alakerrassa kiinnittää huomiota Kepun Tapio Rajavuori, jonka tulos on pyöreä nolla. Onko Rajavuori jättänyt kaikki kysymykset vastaamatta vai onko hän mielipiteiltään täydellinen vastakohtani?

Mainokset

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Minulla tuli ylen koneesta vihreitä vain kolme ensimmäistä.

  2. YLE:n koneessa saattaa hyvinkin olla vantaalaisille osittain eri kysymykset kuin helsinkiläisille. Ainakin ehdokkaat ovat toiset.

  3. […] | In politiikka, vaalit | Tags: kunnallisvaalit, vaalikoneet Toisin kuin eilen kokeilemani YLE:n ja MTV3:n valikoneet, tarjoaa Hesari kärjen osalta varsinaista sekapuuroa. Kärkipaikoilla on niin monen […]

  4. Minustakin MTV:n käyttöliittymä oli turhan kikkaileva ja lopussa oli liikaa kysymyksiä, joilla ei ole mitään tekemistä kunnallispolitiikan kanssa. (epäilen, että MTV:n koneen kokoomusvyöryni johtui enemmän siitä, että vastasin uskovani Jumalaan ja pitäväni perhettä uraa tärkeämpänä, kuin siitä, mitä mieltä olin niissä alkupään asiakysymyksissä.)

  5. Kapunginvaltuustossa ei todellakaan harjoiteta uskontoa, ainakaan ei pitäisi. Hesarin ja YLE:n kysymykset olivat asiallisempia kuin MTV:n, mutta siitä huolimatta MTV:n ja YLE:n tulokset keskenään samansuuntaisia, kun taas Hesarin tulokset olivat tyystin toisenlaiset. Ota tuosta nyt sitten selvää!

  6. Itse sain erinäisistä vaalikoneista vain demareita, vasureita, vihreitä ja kommunisteja. Ei siinä mitään, mutta olen arvoiltani rkp:läinen/kokoomuslainen. Kannatan vapaata markkinataloutta, arvokonservatismia, euronationalismia ja palveluiden yksityistämistä. Ristiriita?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: