Arte y pico, osa 1

lauantai, lokakuu 4, 2008 21:38 | Kategoria(t): blogosfääri | 6 kommenttia
Avainsanat:

Toimituksellinen huomautus: tavallisesti en julkaise eri blogieni postituksia suorina käännöksinä toisissa blogeissani. Tällä kertaa teen kuitenkin lukijan pyynnöstä poikkeuksen, joka vahvistaa pääsääntöä.

Lapsuliblikas ojentaa minulle Arte y pico -nimisen palkinnon. Apua! Mitä nyt tapahtuu? Siis sen lisäksi, että tietenkin kiitän odottamattomasta kunniasta.

Menettelytapavihjeitä löytyy palkinnon säännöstöstä:

Tällaiset ovat palkinnon säännöt:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Tämä aiheuttaa minulle lievää päänsärkyä, sillä Google Readerissäni on tällä hetkellä 181 blogia, joista siis minun pitäisi valita viisi ja jättää 176 ilman palkintoa. Siitä tulee äärimmäisen vaikea tehtävä, koska palkinnon toki ansaitsisi jokainen tilaamani blogi. Eiväthän ne suinkaan suotta ole lukijassani!

Säännöt ovat kuitenkin sääntöja ja niitä on noudatettava, vaikka se ei olekaan oikeudenmukaista 176 hyvää blogia kohtaan. Otan kuitenkin tehtävän suorittamisesta aikalisän. Tänään nimeän vain yhden palkinnonsaajan ja neljä muuta jäävät myöhempiin postituksiin.

Arte y pico blogipalkinnon seuraava voittaja on Yrsa Tiuski. Haluan palkita häntä minimalistisesta arkipäivähuumorista. Yrsan postitukset vahvistavat erinomaisesti sen seikan, että ikävimissäkin jokapäiväisissä tilanteissa, olkoon töissä tai vapaa-ajalla, löytyy aihetta vähintään hymyyn jollei suorastaan nauruunkin. Ja sitä Yrsa tekee yhtä hyvin itseensä kuin  muihinkin kohdistaen.

Muistutukseksi itselle: Tehtävänä palkita viisi blogia. TEHTY 1, seuraa 4.

Mainokset

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. On kai pakko sanoa jotain jo tänään vaikka aivot ei yhtään toimi. Kiitos. Taidan olla liikuttunut.

  2. Jaa, itse en kyllä ole havainnut yhteyttä kirjoittamisen ja aivojeni toiminnan välillä. Varsinkin maanataisin sormet liikkuvat näppäimistöllä sitä paremmin mitä vähemmän aivot niitä häiritsevät. 😛

  3. Niin niin, mutta aina joskus tuntuu siltä että pitäisi kirjoittaa pari korrektia ja yksiselitteistä lausetta. Ja äsken tuntui siltä että olisi pitänyt. Uskomattoman työlästä.

  4. Ei sitä aina tarvitse (välttämättä) yksiselitteisesti ajatuksiaan ilmaista. Useimmat poliitikot eivät osaisikaan ja ne, jotka osaisivat, eivät uskalla. Me taas osaamme ja uskallamme, mutta pistämme silloin tällöin ihan piruuttamme moniselitteistä tekstiä sähköpaperille.

  5. ”Useimmat poliitikot eivät osaisikaan ja ne, jotka osaisivat, eivät uskalla.” Oletko itse keksinyt tuon? En ala. Oletko pienestä asti ollut tuollainen?

  6. Ei sitä kehtaisi lainahöyhenissä esiintyä omassa blogissa, ainakaan lähteeseen linkkaamatta. Kun minä olin pieni, ei Internettiä vielä ollut olemassa enkä siis silloin vielä kirjoittanut blogeissa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: