Turvallinen logo Ruotsille

sunnuntai, lokakuu 5, 2008 2:48 | Kategoria(t): ruotsi | Jätä kommentti

Ruotsin kehitysyhteistyöviranomainen SIDA ei uskalla käyttää Ruotsin lippua Afganistanissa, koska pelkää, että keltainen risti tulkittaisiin kristinuskoa propagoivaksi tunnukseksi. Kehitysyhteistyöprojektin tunnukseksi on sen sijaan valittu Ruotsin valtionvaakuna Kolme Kruunua.

Noin äkkiseltään katsoen näyttää kyllä siltä, että pikkuvaakunan viralisen version yläosassakin on hyttysenpaskankokoinen ristikuvio. Olen perin huolissani SIDAn kenttätyöntekijöistä, jos tällainen moka jää huomaamatta. Vaakuna täytyy vaihtaa johonkin vielä turvallisempaan tunnukseen!

Kävisiköhän Felixin lihapullat? Ei perkele, niissähän saattaisi olla sianlihaa! Eikä Skånen akvaviittiakaan voi käyttää, kun siinä on sitä alkoholia. Senhän ne nyt heti ampuisivat siellä alas. Peppi Pitkätossukaan ei käy, kun sattuu olemaan tyttö. Ei Peppi kuitenkaan suostuisi panemaan huntua tai huivia päällensä.

Mistähän Ruotsille nyt keksittäisiin turvallinen tunnus? Sen pitäisi olla sellainen, ettei loukkaa ketään tai korkeintaan sitten ruotsalaisia itseään.

Joo, nyt se tuli! Tämä on täysin turvallinen. Kyllä tällä uskaltaa SIDA liputtaa ja kaikki osaavat sen heti yhdistää Ruotsiin:

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: