Pitäisikö minun pyrkiä pressaksi?

perjantai, lokakuu 17, 2008 21:11 | Kategoria(t): internet, web 2.0. | 6 kommenttia
Avainsanat: ,

Petteri Järvinen harmittelee, että Digitoday on todennut hänen häviävän Johanna Tukiaiselle Vitruen hakukoneen verkkotunnettavuuden indeksillä mitaten. Digitodayn artikkelissa todetaan myös Tukiaisen häviävän presidentti Tarja Haloselle.

Piti tietysti tsekata oma indeksini ja verrata sitä presidentti Halosen kanssa. Yllätyksekseni totean, että voittoni on niukka, mutta kiistaton 0,164-0,123. Olen siis verkkoyhteisössä tunnetumpi kuin Petteri Järvinen, Johanna Tukiainen ja Tarja Halonen!

Näin yllättävä tulos avaa suorastaan huimia perspektiivejä. Minullahan voisi olla suorastaan mahdollisuuksia pärjätä pressanvaaleissa. Tuskin sentään voittoon asti yltäisin, kun nettisukupolven osuus äänestävistä ei taida siihen vielä minun elinaikanani riittää.

Kysyn kuitenkin verkkoyhteisöltä, pitäisikö minun seuraavissa vaaleissa pyrkiä pressaksi. Tämä ei kuitenkaan (välttämättä) tarkoita sitä, että aikoisin tosissani tähdätä ehdokkuuteen.

Mainokset

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Kerran yksi kollega mietti, pitäisikö hakea rehtoriksi. En voinut ymmärtää, miksi ihmeessä kukaan haluaisi sellaiseen hommaan. Ihan samasta syystä vastasin äänestyksessäsi Ei. Vastaus ei siis ollut tarkoitettu epäluottamuslauseeksi sinulle!

 2. Todennäköisesti minullakin olisi kuudeksi vuodeksi mielekkäämpää tekemistä kuin tasavallan presidentin hommat. Kahta kautta en edes harkitsisi.

  Täytyy myöntää, että kysymyksen esittämistä on osittain inspiroinut taannoinen kunnallisvaalikampanjasi avaus. Sitäkään ei ymmärtääkseni ollut tarkoitettu kovin tosissaan otettavaksi.

 3. Hih! No ei todd ollut tarkoitettu vakavissaan otettavaksi!

  Onneksi olkoon muuten verkkotunnettavuudestasi! Omani oli ihan minimini siihen verrattuna, sekä äällä että aalla kirjoitettuna

 4. Jos nyt ihan rehellinen olen, niin sain kyllä melkoisesti vetoapua Suuresta Maailmasta, jossa samalla nimellä löytyy fyysisiä henkilöitä ja suuria firmojakin. Mutta esimerkiksi guuglettaminen antaa minuun liittyviä linkkejä sangen korkealla sijoituksella noihin vetoapulaisiin verrattuna.

 5. Ei kahta kysymystä siitä pitääkö pyrkiä pressaksi. Tottakai pitää.
  Valitse oikea viiteryhmä, josta ponnahtaa.

 6. Ei se kampanja siinä raskas ole, jos sen tekee 110 % netissä, mutta niitä paperille kerättäviä allekirjoituksia vaaditaan niin mahdottoman paljon, etten taida kuitenkaan viitsiä ryhtyä niitä kokoamaan. Katsotaan nyt, miten tuo tiedustelu etenee. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: