Kuorot valittavat

lauantai, lokakuu 25, 2008 7:39 | Kategoria(t): huumori, musiikki | 1 kommentti

Valitettavasti en voi nyt viitata, koska kuulin tämän eilen radiosta, mutta en muista, mistä radiosta. Pikaetsinnällä en myöskään (harvinaista kyllä) juuri tätä uutista löytänyt (vaikka en kyllä kovin ahkerasti yrittänytkään). Siis tällä kertaa viittaan Hevosmiesten Tietotoimiston uutisiin.

Hevosmiesten Tietotoimisto kertoo, että valituskuorojen kilpailu on taas kerran käynnistymässä. Nämä narisevat laulajat ottavat esiin sellaisia sinänsä mitättömiä asioita, joilla kuitenkin on monille ihmisille jotain merkitystä. Ja tämä kaikki siis tehdään kuorolaulun muodossa.

Minulla on havainto parin vuoden takaisesta urputuskuorojen skabasta. Siinä menestyi hyvin tämä Helsingin narina.

Ihan hyvä tuo edellinen, mutta pystyykö yksikään stadilainen käsi sydämellä rehellisesti väittämään, etteikö tämä Birminghamin nurina olisi parempi? Erityisesti tässä kiehtoo minua se sivulauseeseen piilotettu valitus kalliista oluesta, joka sittenkin on Birminghamissä halvempi kuin Helsingissä, jonka kehuttu kuoro ruikutti triviaaleja.

Kunnia siis Birminghamin valittajille. Toivoisin, että Stadista tulisi tällä kertaa hiukan stydimpää kamaa. Vai pitäisikö suorastaan heittää haaste Vantaalle? Tässä kuitenkin tuo Birminghamin valituskuoron mainio esitys:

Mainokset

1 kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Harmi, olen yleisessä kirjastossa ilman luureja, joten en voi juuri nyt kuunnella kyseistä pläjäystä. Kiitän kuitenkin huomiosta, ja lupaan omistaa ajatuksia (kuinka monta, en vielä tiedä) kuoroteoksen sanoittamiselle ja mahdollisesti säveltämiselle.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: