Huxley ja Orwell kunniaan!

keskiviikko, joulukuu 10, 2008 22:26 | Kategoria(t): byrokratia, huumori, säätely, seksi | 6 kommenttia

Tiuskin dynastian Blondi irvailee lapsiin ja koulutukseen kohdistuvia budjettileikkauksia:

Mutta lasten kasvattaminen tulee joka tapauksessa järjettömän kalliiksi. Niin kohtuuttomasti se nielee veroeuroja. Jospa toimitaan Kiinan mallin mukaan tai pannaan paremmaksi: vain joka toinen tai joka kolmas pariskunta saa hankkia yhden lapsen. Pariskunnat voidaan valita esim. äo:n tai minkätahansa lahjakkuuksien perusteella tai vaikka ihan vain arpomalla. Arpominen tulee halvimmaksi. Ja huostaanottotapauksissa olisi helppo löytää hyviä sijaisperheitä, kun olisi niin paljon lapsettomia pariskuntia.

Tuota lukiessani tuli mieleen vuosien takainen tositapaus Ruotsista, josta aikanaan myös kirjoitin. Karlskogan kunnan sosiaalvirasto epäsi Björn ja Ing-Gun Klarströmiltä adoptioluvan, koska pariskunta oli aivan liian sopuisa. He eivät koskaan riidelleet keskenään, josta sossu päätteli, että Klarlströmeiltä puuttuu kokemus konfliktien ratkaisemisesta ja tämä olisi lapselle liian steriili kasvuympäristö.

Totesin tuossa taannoisessa kirjoituksesani, että vaikka Karlskogan sosiaalivirasto kiitettävällä tavalla huolehtii siitä, että adoptoitavat lapset eivät joudu liian huonoihin eikä liian hyviin olosuhteisiin vaan sopiviin Medel-Svenssonien koteihin, ei se riitä mihinkään, jos holtittomien ja toisaalta moitteettomien vanhempien sallitaan hankkia lapsia perinteisellä menetelmällä. Tästä päättelin, että lapsen hankkiminen on ehdottomasti säädettävä luvanvaraiseksi ja hakijoiden on osoitettava sosiaalivirastolle riitelytaitonsa. Ammattinäyttelijät täytyy tietenkin syynätä tarkemmin.

Sitten huomasin, että eihän tuokaan vielä riitä, kun raskaus voi alkaa myös vahingossa. Naimiseenhan on ehdottomasti anottava lupaa sosiaalilautakunnalta! Omavaltaisesta nussimisesta on säädettävä vankilarangaistus.

Tuon Blondin postituksen luettuani olen nyt vakuuttunut, että heteroseksuaaliset suhteet on kiellettävä tykkänään. Miehet on velvoitettava käymään kerran kuukaudessa terveyskeskuksessa luovuttamassa spermaa ja naisilta otetaan vastaavasti munasoluja talteen. Näin mentellen yhteiskunta kykenee säätelemään syntyvyyttä kulloisenkin työvoimatarpeen ja resurssien mukaisesti.

Kun tarvitaan lisää lapsia, kutsutaan etukäteen määrättyjä terveydeltään ja riitelyominaisuuksiltaan sopivaksi luokiteltuja sekä keskimääräisesti alkoholia käyttäviä naisia terveyskeskuksiin hedelmöitettäväksi. Kullekin määrätään ominaisuuksiltaan sopiva mies, jotta lapsi voi kasvaa juuri sopivasti riitelevässä kodissa. Ennen hynttyiden yhteenpanemista mies kuitenkin kuohaistaan, etteivät sosiaaliviraston määräämät puolisot saisi päähänsä ryhtyä omatoimisesti lisääntymään.

Eteenpäin Aldous Huxleyn ja George Orwellin viitoittamalla tiellä!

Mainokset

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hieno! Meidän blondi pääsi hyvään alkuun ja sinä jatkoit ansiokkaasti. Olen niin iloinen.

  2. Oikeastaan aloitin tämän teeman käsittelyn jo 15.8.2001. Tästä on hyvä jatkaa.

  3. Niin sinä aloitit, mutta meidän Blondi on ihan keltanokka.

  4. Hyvinhän se siltä kävi. Enpä olisi muuten tuota Karlskogan tapausta muistanutkaan. Sitä puitiin aikanaan useassa oikeusasteessa ja lopulta sitten adoptiolupa heltisi ja kunta joutui muuttamaan käytäntöjään.

  5. Loistavaa. Jos olisin vähemmän konformistinen & luonteeltani konflikteja välttävä niin perustaisin FaceBookiin ryhmän tai causen nimeltä ”Sukupuolinen nussinta luvanvaraiseksi”.

  6. En nyt ole varma, olisiko Naamarikirja siihen oikea foorumi, kun se alkaa jo olla osa ns. valtavirtaa. Siellä ei ehkä sarkasmi mene läpi tai sitten menee liiankin hyvin. Kiitän joka tapauksessa ideasta ja panen sen mietintämyssyyn.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: