Kukat ja mehiläiset

perjantai, joulukuu 12, 2008 2:31 | Kategoria(t): seksi | 2 kommenttia

Hesarissa kirjoitetaan, että sopivan kumppanin puuttuminen lykkää lapsentekoa. Asiaa tutkineen Väestöliiton mukaan 35-44-vuotiaiden lapsettomuuden pääasiallinen syy on kumppanin puute. Väestöliitto onnistuu jopa pitämään löydöstään yllättävänä.

Maailmalla liikkuu tosin runsaasti kuulopuheita, joiden mukaan hiukan yli 2000 vuotta sitten olisi jossain päin Lähi-Idässä tapahtunut neitseellinen synnyttäminen, mutta tiedossani ei ole yhtään kiistatonta tapausta, jossa kumppania vailla oleva mies tai nainen olisi onnistunut hankkimaan lapsen ilman toisen osapuolen myötävaikutusta, vaikka sitten lyhytaikaistakin. Näin ollen en ole juurikaan yllättynyt tiedosta, että kumppanin puuttuminen on lapsettomuuden keskeinen syy. En myöskään osaa enkä halua spekuloida, mikä siinä Väestöliitolle niin yllättävää on.

Onkohan kukaan kertonut niille kukista ja mehiläisistä?

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Sellainen kommentti, että nykyisin ei tarvita välttämättä kumppania omassa petissä tai keittiön pöydällä. Naapurin sedän tuotteet pipetissä riittävät.

    Yllättäviä 0-tutkimuksia on tullut julki maailman sivu. Että esitellään suurena tutkimustuloksena asia, jonka maalais/kaupunkilaisjärki on tajunnut ilman yhtään apurahaeuroa.

  2. Näistä pipettihommista kirjoitin edellisessä postituksessa. Ei kuitenkaan taideta vielä olla niin pitkällä, että siitä olisi ihan normi tullut joten vielä toistaiseksi lapsensaanti edellyttää pääsääntöisesti kumppania.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: