Kailotuskampanja uusintana

maanantai, tammikuu 5, 2009 7:05 | Kategoria(t): suomi | Jätä kommentti
Avainsanat: ,

Kirjoittaessani edellisestä Älä kailota -kampanjasta epäilin, tokkopa siitä on apua kännykkähäiriköiden hillitsemisessä. Ainakin perjantaina metrossa jouduin kuulemaan äänekästä ja yksityiskohtaista selvitystä siitä, monetko kalsarit eräällä mieshenkilöllä on matkalaukussaan ja mihin tarkoituksiin niitä kaikkia tarvittiin. Lisäksi havaitsin vastapäätä istuvan naisen lähettävän jollekulle tekstiviestin, minkä jälkeen hän soitti ja kysyi, oliko tekstiviesti tullut perille ja perilletulosta huolimatta kertoi moneen kertaan sen sisällön.

Lienee siis kaikinpuolin perusteltua, että kailotuksenvastainen kampanja uusitaan. Uutuutena on peli, jossa bongataan häiritsevää kännykkäkäyttäytymistä bussissa. Se on valitettavasti nopeuslaji, jossa sisältö kärsii siitä, että jo visuaalisesti tunnistettavia puhekuplia pyritään klikkaamaan mahdollisimman nopeasti, jolloin sisältöön ei ehdi tutustua.

Ehkä tästä on edes hiukan apua tai sitten ei ole. Minä en käytä kännykkää ollenkaan joten en myöskään kuulu niihin, jotka toitottavat yksityisasioitaan liikennevälineissä. Monet ihmettelevät, miten tulivat toimeen ennen kännyköiden aikakautta. Minä en ihmettele, koska sitä luuria ei oikeasti tarvitse mihinkään välttämättömään.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: