Keräilyerä

torstai, tammikuu 15, 2009 11:58 | Kategoria(t): henkilökohtainen | Jätä kommentti
Avainsanat:

Kävin tänään lähikaupassa ostoksilla. Se ei ollut alunperin tarkoituksena, sillä eilen raahasin ostarilta noin 20 kiloa kaikkea tarpeellista, millä oli tarkoitus pärjätä ensi viikkoon. Alepasta piti kuitenkin mennä hakemaan keräilyerä eli kaikkea sitä, mitä eilen unohdin ostaa.

Kaikkein kriittisin tilanne oli kahvisuodatinpapereissa, joilla olisin hyvässä tapauksessa pärjännyt ehkä huomiseen. Se onkin juuri sellainen tuote, mikä ei helposti muistu mieleen viikoittaisen kaupassakäynnin yhteydessä, koska 200 pussin pakkaus riittää muutamaksi kuukaudeksi. Yhtä ja toista muutakin tarpeellista eilen unohdin; kassi painoi kotiin kävellessäni yllättävän paljon ja maksettavaakin kertyi (pullohyvitystä huomioimatta) seitsemän euroa ja prosentit päälle.

Yksi tuote kannatti kyllä raahata eilen ostarilta. Kahdeksankiloinen olutlaatikko maksoi S-Marketissa 17 euroa ja rapiat. Se samainen laatikko samaa olutta olisi niinikään HOK-Elannolle kuuluvassa Alepassa maksanut 22 euroa ja risat. Tienasin siten raadannallanni viisi euroa. Kun vaivalloinen kävelyni ostarilta kotiin kesti 20 minuuttia, oli tuntipalkkani kuormajuhdan työstä 15 euroa. Ei se tämän päivän työmarkkinoilla liene kaksinenkaan palkka, mutta kelpaa kyllä, jos parempaa ei saa.

Nyt pitäisi kotona olla kaikkea tarpeellista sen verran, että ennen ensi viikolle suunniteltua asiointi- ja kauppareissua ei tarvitse mistään murehtia. Ensi viikolla pyrinkin sitten välttämään keräilyeriä.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: