Lopettakaa Jungnerin lyöminen!

lauantai, heinäkuu 4, 2009 5:38 | Kategoria(t): internet, youtube | 2 kommenttia
Avainsanat:

Kuinkahan suurella osalla YouTube’ssa ja muualla netin videomajoituspalveluissa olevista käyttäjien lataamista videoista on tekijänoikeuskysymykset viimeisen päälle kunnossa? Itse en mene takuuseen, etteikö jollain omista videoistani saattaisi olla luvatonta taustamusiikkia tai kuvitusta. Mikael Jugnerin tekemä virhe on bagatelli, vaikka tietenkin on kiusallista, että se sattui juuri YLE:n toimistusjohtajalle.

Olen tuntenut Mikaelin noin neljännesvuosisadan ajan ja tiedän, että hän ei varmasti käyttänyt vierasta taustamusiikkia pahansuopaisuuttaan tai ylimielisyyttään. Tuommoinen virhe voi ajattelemattomuudesta sattua kenelle tahansa.

Vaikka Jungner virkansa puolesta joutuu sanomaan paljonkin sellaista, mistä olen jyrkästi eri mieltä, nostan hänelle hattua coolista asenteesta. Tuossa asemassa olevalta mieheltä vaatii melkoisesti munaa panna Tuuppiin noinkin herkkä video! Satuin sen näkemään ennen kuin se poistettiin.

Mikael Jungner on ihmisenä impulsiivinen, mutta perusvireeltään äärimmäisen valoisa ja positiivinen persoonallisuus. Hän ei tuon hairahduksen takia todellakaan ansaitse niskaansa satavaa häränpaskaa (englanniksi bullshit).

Diskleimeri: Tämä postitus ei ole mitään ”vanhan kaverin” puolustelua. Emme koskaan ole olleet läheisissä väleissä vaan pikemminkin samoissa piireissä nuorempina pyörineitä hyvän päivän tuttuja. Viimeksi olen tavannut Mikaelin vuonna 2005 tiedotustilaisuudessa Ison pajan auditoriossa.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Kahjuks on Mikael Jungner seoses alatu sitaloopimisega enda peale võtnud ka seesinase video YouTube’ist […]

  2. Hyviä kysymyksiä sosiaalisesta mediasta…

    Mikael Jungner esittää joukon äärimmäisen hyviä kysymyksiä “uudesta mediasta”, jota itse ehkä kutsuisin mieluummin sosiaaliseksi mediaksi. Samassa Mikael vastaa saamaansa arvosteluun, josta kirjoitin edellisessä postituksessani. Näitä on hy…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: