Majoitussuositus Tallinnassa: @Dzingel

torstai, heinäkuu 16, 2009 5:23 | Kategoria(t): tallinna | 2 kommenttia
Avainsanat: ,

Minulta kysytään melko usein turismivihjeitä Tallinnasta ja muualta Virosta. Erityisesti majoitus- ja ravitsemuspalveluista on kysytty säännöllisesti ja silloin tällöin olen myös vinkkejä antanutkin. Tämänkertainen majoitussuositukseni hotelli Dzingel on hyvä ja kohtuuhintainen vaihtoehto niille, joille sijainti keskikaupungilla ei ole kaikkein tärkein. Esimerkiksi Piritalla käyneille tämä tuskin on ongelma: bussi 5:llä ajetaan vain toiseen suuntaan Männikulle. 🙂

Ylemmässä Googlen satelliliitikuvassa sijainti on merkitty koko Tallinnan kontekstissa (A), alemmassa itse hotelli näkyykin kuvan oikeassa laidassa.

Hotelli sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta etelään. Paikalle pääsee suoraan Pärnu maanteetä pitkin Männiku teelle. Bussimatka vitosella kestää varttitunnin ja pysäkki on aivan hotellin vieressä.

Männiku kuuluu pientalovaltaiseen Nõmmen kaupunginosaan, jonka mäntymetsät ja puutarhoiden ympäröimät omakotitalot ovat itsessäänkin nähtävyys. Ülemisten järven lounaisnurkkaan on lyhyt kävelymatka ja muutaman bussipysäkin päässä kaupunkiin päin sijaitsee täyden palvelun kauppakeskus, jonka helmenä on jättimäinen Järve Selver.

Huoneet ovat hyvätasoisia ja niitä löytyy kaikenkokoisia. Hintaan sisältyy pysäköinti valvotulla parkkipaikalla, aamu- ja iltasauna sekä luonnollisesti aamiainen. Hotellin yhdeksästä kerroksesta kahdessa, seitsemännessä ja kahdeksannessa, on huoneissa tupakointi sallittu, muuten Dzingel on savuton ja allergiakerroksissa voi tarvittaessa majoittua vaikkapa astmapotilas. Hotellin yhteydessä toimii myös mm. parturi-kampaamo ja muita kosmetiikka-alan palveluita.

Langaton wifi toimii aulassa sekä baari-, ravintola- ja konferenssitiloissa, mutta ei vielä ulotu kaikkiin majoituskerroksiin. Jos haluaa käyttää tietokonettaan huoneessa, tulee siitä mainita majoituttaessa. Kahdeksannessa kerroksessa nettiin pääsi ilman ongelmia ja nopeus oli hyvä. Jopa Skypen videopuhelu oli laadultaan tyydyttävä eikä pätkinyt lainkaan kuten usein langattomilla yhteyksillä tapahtuu.

Erityisen positiivista on se, että Dzingel on markkinoinnissaan selkeästi orientoitunut Internettiin ja uuteen mediaan. Säännöllisten blogipäivityksien RSS on tilattavissa ja Twitteriä käytetään aktiivisesti. Muuten, majoitusta netin kautta varattessa hinta on vielä hiukan edullisempi kuin muutoin.

Merkintä läpinäkyvyyden nimissä: Olen saanut tämän postituksen julkaisemisesta aineellista etua. Olen itse kirjoittanut tekstin ja se perustuu omiin havaintoihini ja mielipiteisiini.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Kiits hyvästä esittelystä!

  2. Talo itsessään oli minulle tuttu jo viime vuosisadalla, mutta en ole siellä jostain syystä käynyt vuosiin. Nyt törmäsin aktiiviseen ja ajanmukaiseen markkinointiin sosiaalisessa mediassa, mikä antoi tilaisuuden uudistaa tuttavuutta. Olin positiivisesti yllättynyt siitä kehityksestä, mitä välillä on tapahtunut.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: