Tupakan hinta Virossa

sunnuntai, marraskuu 29, 2009 0:35 | Kategoria(t): tallinna, tupakka, viro | 4 kommenttia
Avainsanat:

Koska tähän blogiin tullaan ylivoimaisesti useimmin Googlen etsintätermeillä, jotka liittyvät tupakan hintaan Virossa ja/tai Tallinnassa, vastaan kysyntään merkitsemällä ylös tämänhetkiset (marraskuu 2009) Nortin hinnat Suomessa ja Virossa.

Norttiaskin veromerkkiin merkitty virallinen hinta Virossa on 46 Viron kruunua eli hiukan alle 3 euroa. Esimerkiksi Tallinkin laivoilla norttikartonki maksaa 28,80 €. Tallinnan ulkopuolella Norttia ei juurikaan ole myytävänä, ei edes Tallinnan laitakaupungilla. Keskustassa sitä myydään lähinnä suomalaisten kysynnän takia.

Suomessa norttiaskin virallinen hinta on 4,70 €. Suomen budjetin valmistelua en ole jaksanut kovin tarkkaan seurata enkä tiedä, kuinka paljon nykyistä enemmän hallitus aikoo ensi vuonna rokottaa tupakoitsijoita. Virossa on suunnitteilla 20 % korotus tupakkaveroon vuodesta 2011. Budjetin käsittely on kuitenkin vielä kesken enkä olisi suorastaan yllättynyt, jos tupakkaveron korotusta päätettäisiin osittain tai kokonaankin varhaistaa.

Mainokset

4 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Kallista on ilman uusia veroja, ja vielä kalliimpaa uusilla veroilla. Kun en ole koskaan polttanut, eikä puoliskokaan, niin aikamoisen summan olemme säästäneet. Harmi vaan, ettei pankkitilillä näy säästöistä senttiäkään. Mihin lie menneet?

  2. Raha ei taida kunnioittaa aineen häviämättömyyden lakia, mutta eihän se tilillä olekaan materia vaan virtuaalinen suure. Itse olen huomannut, että kaikki tienaamani raha menee riippumatta kulloisestakin tulotasosta. Jos sitä ei menisi tupakkaan, niin sitten varmasti jonnekin muualle.

  3. […] Larko kertoo tupakan hinnasta Virossa: ”Norttiaskin veromerkkiin merkitty virallinen hinta Virossa on 46 Viron kruunua eli hiukan alle 3 euroa. Esimerkiksi Tallinkin laivoilla norttikartonki maksaa 28,80 €. Tallinnan ulkopuolella Norttia ei juurikaan ole myytävänä, ei edes Tallinnan laitakaupungilla. Keskustassa sitä myydään lähinnä suomalaisten kysynnän takia. […]

  4. Nortti on kyl kovaa kamaa.Ittelle maistuu paremmin toi Mallun fresh mintti.Suosittelen kaikille mentholröökaajile.Ihanan raikas ja voimakas mentholaromi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: