Uusia Google Wave kutsuja

tiistai, joulukuu 8, 2009 21:54 | Kategoria(t): internet, sosiaalinen media, web 2.0. | 8 kommenttia
Avainsanat:

Sain tänään tuoreen annoksen Google Wave kutsuja, niitä on kaikkiaan 9. Menettelen niiden suhteen samoin kuin viime kerralla: joka haluaa kutsun, pankoon kommentin tähän tai vastaavan vironkielisen postitukseni alle, Facebookiin tai Twitteriin. Sitä mukaa, kun havaitsen ilmoituksia halukkuudesta, lähetän kutsut eteenpäin ja Googlesta riippuu, milloin ne tulevat perille. Edellisellä kerralla tämä tapahtui hyvinkin nopeasti.

Kutsua varten tarvitsen toimivaa sähköpostiosoitetta. Jos et halua näyttää sitä julkisesti, pane kuitenkin oikea osoite blogin kommenttilomakkeeseen! Kutsut lähetän siinä järjestyksessä kuin niitä pyydetään ja seuraan valveilla sekä koneen ääressä ollessani yllä mainittuja kanavia operatiivisesti.

Aaltoillaan!

Edit: Ainakin tältä erää kutsut on jaettu. Jo saan niitä vielä lisää, kirjoitan siitä eri postituksessa.

Mainokset

8 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Nendega talitan samamoodi kui eelmisel korral: nii kui tuvastan sooviavalduse kas siin samas, vastava soomekeelse sissekande juures, Facebookis või Twitteris, saadan kutse omalt poolt edasi ja Googlest sõltub, millal see […]

  2. En ole viitsinyt ottaa selvää mikä on Google Wave, mutta ottaisin silti mielelläni GW-kutsun – ehkä sen saatuani yhtäkkiä viitsinkin selvittää mikä se on!

  3. Kokeilemallahan tuo selviää. Panin kutsun eteenpäin ja tämän jälkeen niitä on 3 jäljellä.

  4. Kiitos. Sain sen. Ja jonain päivänä kokeilen mitä sillä voi tehdä.

  5. Liikeniskö sulta vielä toinenkin kutsu? Että voisin vähän opetella itseni kanssa ennen kun menen törmäilemään toisten joukkoon.

  6. Tuota noin. Sulle pitäisi kyllä ilmestyä omiakin kutsuja ihan lähipäivinä. Jos vaikka maanantaihin tai tiistaihin odoteltaisiin, niin jäisi nämä minun määrällisesti rajoitetut kutsuni sellaisille, joilla ei ole vielä ensimmäistäkään käyttäjätunnusta. Katsotaan sitten, jos et ole omiasi saanut, vieläkö minulla on jäljellä.

  7. Ai mulle ilmestyy omia! Jaksan kyllä odottaa.

  8. Haa! Kun jaksoin katsoa niin näin että mullahan oli jo 8 kutsua, joista on nyt siis 7 jäljellä. Ja täällä istun telkkarin ääressä odottelemassa ensimmäistä kutsuani.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: