Hyvää uutta vuotta

perjantai, tammikuu 1, 2010 12:06 | Kategoria(t): Uncategorized | 3 kommenttia

Olkoon alkanut vuosi parempi kuin päättynyt, mutta joka tapauksessa huonompi kuin seuraava.

Tasavallan presidentti puhuu parhaillaan. Valitettavasti hänen puheensa ei ole YouTubessa eikä muuallakaan netissä. Niinpä panen tähän presidentti Toomas Hendrik Ilvesen uudenvuodentervehdyksen, joka tuubista löytyy.

Mainokset

3 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hyvää vuotta 2010 Larko, tulkoon se onnen ja ilon kera tykösi!

  Hyvinhän tuokin puhe tuli kuunneltua Suomen presidentin puheen sijaan juutuupelissa. On varsin outoa, ettei edes niinkin tärkeää asiaa kuin Suomen presidentin uudenvuoden puhetta saada kansalle jaettavaksi sosiaalisessa mediassa. Olemme hiukan jälkijunassa tuossa asiassa Viroon verrattuna. Saattaa olla, että löytyy muitakin varikolla olevia junia, jotka eivät toimi täällä kuin junan vessa, vaikka Virossa toimisivatkin.

  Suomalaiset ovat käsittääkseni joissain asioissa varsin uppiniskaisia taipumaan uusiin tuuliin ja siltä näyttää ainakin sosiaalisen median kohdalla, jos päättäjien, julkisyhteisöjen ja viranomaisten osallistumista seuraa sillä silmällä. Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman valinta perustui pitkälti sosiaalisen median hyödyntämiseen. Suomessa harva ministeri osaa hakeutua edes facebookiin, joita kuita kansanedustajia sieltä sentään jo löytyy. Pitäisi vielä osata keskustellakin sillä foorumilla eikä vain jäpöttää hymyssä suin ja ihmettelemättä maailman menoa.

  Taisin eksyä aiheesta kuten hyvin usein tapahtuu kohdallani, joten se ei ole uutta, vaikka vuosi onkin uutukainen ja vielä nupullaan somasti. Veikkaan villisti ja vankasti tänä vuonna käytävän julkista keskustelua sosiaalisesta mediasta julkisen keskustelun areenana ehkä jo hieman enemmän kuin menneen talven lumien aikaan, sateiden sattuessa sekä auringon pilkahtaessa pilvien lomasta ihmisten iloksi ja joinain kesäpäivinä jopa riesaksi asti.

 2. Hyvää Uutta Vuotta!

  Oli tosi mahtavaa kuunnella tuota presidentti Ilveksen puhetta. Tuntui ihanan pehmeältä korvaan, vaikka juurikaan en mitään ymmärtänyt. Mies osaa puhua, rytmittää puhettaan taidokkaasti.

  Tervesiä Sinulle ja Eesti rahvale!

 3. Juuri siksi Ilves onkin pressa 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: