Rasittavan kiireinen

torstai, tammikuu 28, 2010 5:55 | Kategoria(t): sosiaalinen media, viihde | 2 kommenttia
Avainsanat: ,

Aku Ankka näyttää niittäneen suosiota Facebookissa. En kuitenkaan ryhtynyt faniksi, koska tuli lunta tupaan ja jäitä porstuaan, kun nuoruudessani sotkeuduin Ankkalinnan asioihin.

Sudenpentukenraalin arvonimeä vastaan minulla sen sijaan ei ole mitään. Niinpä olen sitten tästä lähtien Loputtoman Auvokas ja Rasittavan Kiireinen Oppinut. En kommentoi.

En muuten käyttänyt arvonimen saamiseksi Naamarikirjassa olevaa generaattoria, se kun olisi toimiakseen halunnut onkia profiilistasni minun ja kaikkien kavereidenikin tiedot. Sudenpentukenraaliksi pääsee anonyymisti Aku Ankan verkkosivuilla.

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Minä olen myös sen verran harhaluuloinen, että en mene niihin kaikkiin vempaimiin, mitä naamakirjassa olisi. Se yksi Uuden Vuoden lähetys riitti. Muutama FB-ystäväni on myös Farmvillessä kasvattamassa punaisen tuvan perunamaitaan. En lähde siihenkään vaikka kuinka monta lahjaa ja kutsua tulisi pieniltä ruskeasilmä-vasikoilta.

  2. Erittäin viisas läheneminen. Tietoturvaongelmien lisäksi Naamarikirjan viihteellinen puoli varastaa aikaa. Jos virtuaalifarmia aikoo hoitaa kunnolla, siihen on sitouduttava.

    Tämä sudenpentuhömppä on hyvä esimerkki siitä, että saman asian voi tehdä turvallisemmin Facebookin ulkopuolella. Myös vaikkapa uudenvuodentervehdyksen voi panna blogiin, josta se minulla automaattisesti ilmestyy linkkinä Twitteriin ja sieltä edelleen Facebookiin ilman, että olisin antanut kenenkään tietoja Facebookin sovelluksille.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: