Älytön ikkunapönkkä

sunnuntai, elokuu 8, 2010 22:39 | Kategoria(t): arkielämä | 2 kommenttia

Hymyilevä eläkeläinen suhtautuu epäilevästi älykkäisiin suunnittelijoihin, mukaanluettuna insinöörit. Havaintoesimerkkinä hän mainitsee, ettei ole onnistunut saamaan ikkunaa pysymään auki insinöörin suunnittelemilla pönkkävimpaimilla.

Minäkin kokeilin useita älykkäitä ratkaisuja ennen kuin päädyin ottamaan käyttöön älyttömän. Menetelmä on täysin epätieteellinen eikä varmasti esimerkiksi bibliofiileille mieleinen. Siitäkin huolimatta se toimii.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Loistavaa! Tästä näemme, että ei tässä mitään älykästä suunnittelijaa tarvita, jos vaikka suunnitellaan isompiakin kokonaisuuksia kuten koko maailmaa, avaruutta, muita galakseja ja ihmispoloa. Että jos uskottaisiin vielä muutama hetki evoluutioonkin. Vai pitäiskös sinusta koulussa opettaa biologian tunnilla myös älykkään suunnittelijan suunnitelmaa elämän syviä syntyjä pohdittaessa?

    Tuosta ikkunaratkaisusta ansaitsisit älykkkään vuoden suunnittelija -mitalin. Näin ratkaistaan kirjallisuuden avulla monetkin tukalat tilanteet.

  2. Eiköhän jätetä biologia rauhaan. Jääköön suunnitelmista puhuminen pastorien houreiksi, jos nyt sopii klassikkolaulua parafraseerita.

    Ennen kuin bibliofiilit kokoavat lynkkauspartioita pitää mainita, että kyseinen teoskappale oli jo ennen pönkäksi joutumistaan riekaleiksi luettu eikä siitä olisi enää ollut kierrätettäväksi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: