Päivän sitaatti

tiistai, elokuu 10, 2010 16:46 | Kategoria(t): politiikka, sitaatti | 6 kommenttia

Jukka Relander kirjoittaa Uudessa Suomessa:

SDP:n tuore puoluesihteeri Mikael Jungner kutsuu puolueensa uutta linjaa neuvokkaasti ”mahtavaksi” moniarvoisuudeksi, ja aivan uudenlaiseksi poliittiseksi kulttuuriksi. Oikeasti kyse on siitä, että eväät on syöty, eikä uusia ole löytynyt.

Taitaa olla mahtava nälkä 😛

Mainokset

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Jungnerin on yritettävä, ja hän tekee sen mitä oma pää pystyy suoltamaan. Aika ponnettomilta tuntuvat, mutta äänestäjät sen päättävät ensi huhtikuussa.

 2. Yrittänyttä ei toki laiteta. Vaalien jälkeen taas sopii muistaa, mitä Johannes Virolainen aikanaan sanoi: ”Kansa on puhunut ja pulinat pois!”

 3. Blogini on hissuksiin hiipunut henkitoreisiin. Jottei kävisi kuin Ontoissa miehissä, joissa maailma loppuu pamahduksen sijasta vingahdukseen, järkkään synttäribileet.

  Kutsu
  Sun äitis viettää 5-vuotissyntymäpäiväänsä 14.8.2010 ja sinut on kutsuttu kommenttilaatikkooni tuttuja tapaamaan (vrt.). Tarjolla on munkkilikööriä ja pekonia.

  Tervetuloa!

 4. Kiitos kutsusta! Koetan muistaa sen.

  Blogiaktiivisuuden laskeminen taitaa olla yleismaailmallinen ilmiö, josta omatkin blogini kärsivät. Kiireisimmät ajatukset tulee helposti tiivistettyä 140 merkkiin ja julkaistua mikroblogialustoilla. Varsinaisiin blogeihin päätyvät ajatukset, joilla ei (välttämättä) ole tulenpalavaa kiirettä. Kun jokapäiväistä säpinää kuitenkin on riittävinään, tulee näihin ”mammutteihin” kirjoitettua harvemmin kuin ennen.

 5. Minulla loppu alkoi siitä, kun lakkasin olemasta hullutteleva nicki-ihminen ja tulin esiin omalla nimellä. Yhtäkkiä olisikin pitänyt olla joku ammatillinen verkkoidentiteetti. Ei ollut.

 6. Se oli jo ennen tämänhetkistä trendiä. Silloin, kun tulit ”kaapista ulos”, oli blogosfääri vielä suhteellisen aktiivinen. Mikroblogit ovat syöneet blogiaktiivisuutta noin vuoden tai pari.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: