Piraatit ja Vihreät jylläävät Maikkarin koneessa

keskiviikko, helmikuu 9, 2011 17:19 | Kategoria(t): politiikka, vaalit, viihde | 1 kommentti
Avainsanat:

MTV 3:n vaalikone tarjosi kärkipaikoille Piraattipuolueen ja Vihreiden ehdokkaita, aivan kuten eilen kokeilemani Aamulehden masinakin.Maikkarin koneessa vaalipiirinkin saa valita joten (Helsingin) ehdokkaat ovat minulle tutumpia.

Kone tuntuu olevan kovasti suosittu, sillä ensimmäisellä yrityksellä serveri oli niin kuormattu, että jouduin palaamaan asiaan myöhemmin.

Tähän viihdemasinaan on selvästi panostettu ja toteutuksessa on paljon uutta. Kärkiehdokkaat ovat näkyvissä reaaliaikaisesti eli tilanne muuttuu sitä mukaa, kun kysymyksiin ehtii vastaamaan. Alussa hiukan vierastin tätä ominaisuutta, mutta loppujen lopuksi se ososittautui hauskaksi ja jos haluaa, niin hyödylliseksikin. Jos olisi ollut aikaa ja mielenkiintoa, olisin omia vastauksiani muuttelemalla saanut tarkankin kuvan siitä, missä asioissa ehdokkaat ovat kanssani samaa tai eri mieltä ja kuinka suuressa määrin.

Kolmeen osaan jaettu sivu on hiukan kömpelö. Sivupalkkien rullaamista on paljon ja haluttu kohta tuppaa karkaamaan silmistä. Keskipalstalla olevassa tuloksessa näkyy ainakin nyt vain kuusi ehdokasta, vaikka tilaa on ilmeisesti varattu enemmänkin. Olisikohan tämäkin tungoksesta aiheutuva ongelma? Kaistanleveys ei ehkä riitä tarpeelliseen määrään tietokantaan kohdistuvia kysymyksiä.

Muitakin ehdokkaita oli kuvassa mukana vastaamisen eri vaiheissa, myös muista puolueista. Loppupeleissä kärkeen sijoittui kuitenkin neljä piraattia ja kaksi vihreätä:

1. Rauhala Mikko, Piraattipuolue: 81.8%

2. Puoskari Mari, Vihreä liitto: 79.6%

3. Soininvaara Osmo, Vihreä liitto: 79.5%

4. Nybergh Thomas, Piraattipuolue: 79.4%

5. Sotala Kaj, Piraattipuolue: 78.4%

6. Tamminen Lilja, Piraattipuolue: 78.2%

Mainokset

1 kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] vaalikone jatkaa samaa Vihreiden ja Piraattipuolueen buumia, joka on näkynyt myös Aamulehden ja Maikkarin tuloksissa. Iltalehti puskee kärkikymmenikköön neljä vihreätä ja kolme piraattia. Mukaan […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: