Tarvitsen lisää työtä

maanantai, maaliskuu 21, 2011 23:49 | Kategoria(t): työelämä | Jätä kommentti

Työ ei ole ihmiselle samalla tavalla välttämätön hyödyke kuin vaikkapa ilma, vesi ja ravinto eli sen puutteeseen ei suorastaan kuole. Jos työ olisi herkkua, herrat tekisivät sen itse eikä tavalliselle kaduntallaajalle jäisi työtä lainkaan. Monelle sitä tosin ei riitäkään, mutta se on tässä yhteydessä toinen juttu.

Laiskanakaan ei ole pitkän päälle hyvä olla. Se nakertaa henkistä terveyttä, jos aikansa kuluksi ei keksi mitään henkevää tekemistä. Lisäksi tässä maailmassa on asiat järjestetty sikäli keljusti, että yhtiövastikkeet, sähkö- ja muut laskut on maksettava ja kaupasta ostettava syömistä ja juomista. Valtaenemmistö meistä rahoittaa tällaiset tarpeet tekemällä työtä.

Henkisessä terveydessäni ei ainakaan omasta mielestäni ole keskimääräistä suurempaa vikaa, mutta välttämättömien materiaalisten tarpeiden rahoittamiseksi tarvitsen vieläkin enemmän työtä tehdäkseni kuin sitä juuri tällä hetkellä on. Tyypillisenä etätyöläisenä on netti minulle luonteenomainen kanava etsiä työtehtäviä ja tätä tarkoitusta varten käynnistinkin jo jonkun aikaa sitten verkkosivuston osoitteessa larko.planet.ee. Jotta Suomessakaan olevat potentiaaliset toimeksiantajat eivät jäisi tarjoamistani palveluista tietämättömiksi, lisäsin sinne tänään suomenkielisen sivun.

En pane ollenkaan pahakseni, jos tuota verkko-osoitetta levitetään eteenpäin. Suomenkielisellä sivulla olevan Facebookin tykkäysnappulan klikkaamisesta tulen suorastaan iloiseksi. Onpas minua helppo ilahduttaa!

Otan toki kiitollisuudella vastaan muidenkin kanavien kautta tulevia työtarjouksia. Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollan kuin Ellun kanat.

Mainokset

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: