Lisätuloa kumppanuusmarkkinoinnista

keskiviikko, 30 tammikuun, 2013 13:12 | Kategoria(t): varkkomarkkinointi | 1 kommentti
Avainsanat: , , ,

Kumppanuus- eli affiliate-markkinoinnin avulla kellä tahansa on mahdollisuus hankkia nettisivuillaan, blogillaan. sähköpostilistoillaan tai vaikkapa sosiaalisen median verkostojensa avulla lisätuloja.Tuotto voi olla hyväkin, jos asiaan jaksaa panostaa ja työskentelee sen eteen johdonmukaisesti. Keskimääräisen blogaajan kannalta kyseessä useimmiten on kuitenkin kahvirahan luokkaa oleva lisäansio.

Tavallisesta nettimainonnasta kumppanuusmarkkinointi poikkeea sinä, että mainostajan maksama hinta perustuu tulokseen. Mainostajan ja julkaisijan välissä on affiliate-verkko, joka sopii asioista mainostajan kanssa. Arto Hasu on selittänyt konseptia perusteellisemmin.

Suomessa suhteellisen uusi affiliate-verkko on Pay4Results.eu. Sillä on tällä hetkelläkin useita Suomeen suunnattuja CPA-kampanjoita, joiden tuotto liidiä tai myyntiä kohden vaihtelee paristakymmenestä sentistä kymmeneen euroon. Julkaisijana päätät itse, mitkä mainokset haluat sivuillesi. Itsehän tiedät parhaiten, mistä lukijasi voisivat olla kiinnostuneita.

Jos haluat kokeilla kumppanuusmarkkinointia Pay4Results.eu:n verkossa, voit liittyä tässä. Jos liityt, pyydän, että käyttäisit nimenomaan tätä linkkiä.

Disclosure: Minulle saattaa koitua taloudellista hyötyä tämän postituksen seurauksena.

1 kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] kiusallinen siksi, että juuri tuossa foorumissa kirjoittamaan minua motivoi eräs potentiaalinen ansaintamahdollisuus. Muussa tapauksessa olisin epäilemättäkin viitannut koko foorumille risaisella kintaalla. […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggaajaa tykkää tästä: