Kultaiset kädet tarvitsevat tekemistä

lauantai, heinäkuu 20, 2013 11:48 | Kategoria(t): työelämä, viro | 2 kommenttia
Avainsanat: , ,

Jos jollakulla on tiedosssaan esim. pienimuotoinen rakennus-, korjaus- tai remonttirojekti tai jotain sen kaltaista ja sen toteuttamiseen tarvitaan taitavaa ja luotettavaa mestarimiestä, lähipiirissäni olisi sellainen mestari. Uskallan lämpimästi suositella häntä henkilökohtaisen kokemuksen ja tuttavuuden nojalla.

Kyseessä ei ole mikään Kalevipoika vaan arvostettu ammattimies, jolla on ns. kultaiset kädet. Näitä käsiä olisi nyt mahdollisuus kohtuullista korvausta vastaan saada käyttöön Suomessa tehtävää urakkaa varten. Rahallisen korvauksen lisäksi olisi tarvis myös säädyllistä majoitusta työn ajaksi.

Muuten, mestarin sydän sykkii intohimoisesti eläinten ja niiden oikeuksien puolesta ja hän tulee erinomaisesti toimeen kaikenlaisten eläinten kanssa.

Välitän mielelläni neuvottelukontaktin ja tarvittaessa autan kielellisen yhteisymmärryksen ylläpitämisessä. Ja kuten Facebookin puolella kysyttäessä vastasin, saa tietoa vapaasti kertoa eteenpäin jokainen, joka haluaa 🙂 Samoin kiitän kaikkia niitä, jotka jo ovat levittäneet tai kertoneet minulle hyviä vihjeitä.

Mainokset

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Voi harmi, kun ei aiemmin tullut puheeksi! Pari viikkoa sitten ehdin sopia kaksion rempan, joka alkaa ensi viikolla. Vastaisen varalle panen mieleen. Vaikka eipä tässä itsellä taida olla remonttiaikeita ennen kuin 2015, jolloin taloyhtiön putkiremontin yhteydessä ajattelin teettää remonttia myös muualla huoneistossa.

  2. Se on tämä iänikuinen ajastamisen kysymys. Itsellänikin oli tämän postituksen tekeminen mielessä juuri pari viikkoa sitten, mutta lykkääntyi eri syistä. Uskon ja toivon, että Aivon kädet ovat iskussa myös 2015.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggers like this: