Larkon havainnoista

Tässä blogissa ilmestyy kirjoituksia enemmän ja vähemmän tärkeistä asioista, joista syystä tai toisesta olen kiinnostunut. Kaikki ilmaistut kannanotot ja mielipiteet ovat omiani eivätkä liity yhdenkään yrityksen, järjestön, viranomaisen, seurakunnan tai muun yhteisön toimintaan tai näkemyksiin. Ennen vuotta 2007 kirjoittamani blogipostitukset ovat luettavissa tässä.

Blogipostitusten RSS-syöte on tässä. Kaikissa blogeissani julkaistaville kirjoituksille on myös olemassa yhteinen RSS-syöte.

Kirjoittajasta:

Vapaa ammatinharjoittaja, journalisti, kolumnisti, kielenkääntäjä. Sosiaalisessa mediassa vuodesta 2000. Vuoden 2010 maaliskuusta alkaen vakituinen asuinpaikka Paldiskin kaupunki Viron pohjoisrannikolla.

Ammatilliset palvelut:

Artikkelit, kolumnit, mielipidekirjoitukset, uutiset, reportaasit ja kaunokirjallinen teksti neljällä kielellä. Käännökset kaikissa yhdistelmissä suomen, viron, englannin ja ruotsin kielten välillä. Erilaiset sosiaalisen median palvelut ja osallistuminen verkkomarkkinoinnin projekteihin. Tarkempia tietoja tässä.

6 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. 🙂

 2. Hienossa blogissasi sataa hienosti lunta! Käyn vaan täällä ”havainnoissa” silloin tällöin joten en ole varma sataako muuallakin. Kunpa meilläkin sataisi..

 3. Hahh.. löysinkin jo lähimmän lumidiilerin 🙂

 4. Hyvä, että mainitsit. Keskeytän satamisen heti paikalla kuten olen keskeyttänyt muissakin blogeissani. Täällä en sitä vielä itse havainnut.

  Tämä jokavuotinen joulunaluslumi lienee WordPress.com’issa oletusarvoisesti päällä tai sitten se sattui vain viime vuonna jäämään satavaan asentoon. Minun silmääni se riivaa sen verran, että tuisku loppuu tähän.

 5. Jep.

  Jotenkin säälittäväähän tämä on. Että lumenkaipuussa alistuu kaikenlaiseen keinotekoiseen. Muutaman vuoden kuluttua joka pihalta löytyy ehkä oma lumisadetin.

  Siihen asti istun lumisateessa oman blogin alla.

 6. Minulle taisi jo silloin aikanaan sattua toimitusvirhe. Yritin kyllä kovasti toppuutella haikaraa, että ei lentäisi pohjoiseen päin, mutta en saanut sitä saatanan lintua laskeutumaan ennen kuin Helsingissä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggaajaa tykkää tästä: