Larkovere kasvaa hiljalleen

torstai, 17 tammikuun, 2008 9:53 | Kategoria(t): internet | 2 kommenttia
Avainsanat: ,

Tulin eilen perustaneeksi Larkoveren kaupungin virtuaaliympäristössä My Mini City. Siitä ei ole absoluuttisesti mitään hyötyä, onpahan vain minun perustamani ja nimeäni kantava virtuaalikaupunki.

Kehittyäkseen ja kasvaakseen kaupunki tarvitsee asukkaita. Niitä tulee lisää, kun kaupungissa käy vieraita. Tervetuloa siis Larkovereen! News Bulletin nimiseen vitinään voi halutessaan jättää jäljen käynnistä.

2 kommenttia »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Olisko kauniita meren/järvenrantatontteja vielä vapaana?
    Rakennuttaisin sinne 5-10 perheen korkeatasoisen kaksikerroksisen talon. Myisin ystäville lukaalit.

    N. 20 henkeä uudisasukkaita siis tiedossa.

  2. Itsekin ajattelin ensin, että minulla kaupunginjohtajana olisi jotain valinnanmahdollisuuksia sen suhteen, mihin suuntaan haluan kaupunkiani kehittää, mutta tässä ympäristössä minun osuuteni rajoittuu, siihen, että huolehdin kaupungin kasvusta markkinoimalla linkkiä. Eli voin vain edistää kapungin kasvua ja seurata sitä sivusta. Ideassa sinänsä olisi kehittämisen varaa ja parhaimmillaan siitä voisi tulla klassikkopeli SimCityn nettiversio. Perustajat eivät kuitenkaan (ainakaan vielä) ole katsoneet tarpeelliseksi investoida tuotteen kehittämiseen vaan tyytyvät liikenteestä tulevaan mainosrahaan.


Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.
Entries ja kommentit feeds.